Over wie wij zijn

Wij zijn Martin en Jonna en onze boerderij bleek een ware krachtplaats. Een plek met een bijzondere energie waar leylijnen samenkomen. Ons terrein en het omliggende land heeft van nature een grote aantrekkingskracht en mensen verblijven hier graag.

De sfeer die hier hangt verrast: het is stil, besloten én vrij. Creativiteit kan hier volop stromen. De energie hier laat je tot jezelf komen. Het is een plek om los te laten en te ontspannen, maar ook om nieuwe energie en inspiratie op te doen.

Toen we hier gingen wonen veranderde ons leven in een sneltreinvaart. We voelden meteen dat dit een plek was voor groei en zelfontwikkeling, voor transformatie. Die bijzondere kwaliteit van deze plek wilden we delen. Wat er toen ontstond ging bijna vanzelf.


Wie wij zijn

Martin & Jonna

We ontmoetten elkaar in 2004 in Groningen waar we allebei studeerden. We werden elkaars grote liefde. In 2014 werden we ouders van onze dochter Mette. In 2017 werd onze zoon Esben geboren.

We hadden succes in onze juridische carrieres, maar in 2018 verhuisden we op gevoel naar het Drentse platteland, waar we in 2019 trouwden en ons eigen bedrijf startten.

We richtten ons eerst alleen op het natuurlijk oplossen van conflicten, maar we groeiden verder.

Op ons boerderijerf wonen onder meer paarden, geiten, kippen en een varkentje. Samen met onze kinderen zorgen we iedere dag voor alles wat leeft op en rond ons boerderijerf. Zo zorgen we voor de wereld en voor onszelf.

blauwbloem

Blauwbloem – Creëer je rijkste leven met de kracht van de natuur!

Onze missie

Hier op onze boerderij begonnen we steeds meer in verbinding met de natuur te leven. Zo ontdekten we een bron van energie die in de huidige tijd naar de achtergrond is geraakt. Een kracht die wij steeds beter hebben leren kennen en waarvan we voelen dat ze hard nodig is in de wereld. We zijn dol op de natuur en we voelen dat zij de dragende kracht is onder ons werk en levensgeluk. Ze verrijkt ons gezinsleven, ons werk, ons partnerschap. Dát willen we met de wereld delen.

Martin & Jonna

Wat je over ons weet als je ons écht kent…

Jonna rijdt het liefst op een paard door de bossen. Martin op een mountainbike.

Martin houdt ervan om het hele jaar door in natuurwater te zwemmen. Jonna houdt van regen. 🙂

Sinds wij elkaar kennen stimuleren we elkaar om onszelf te ontwikkelen en opleidingen te volgen. We zijn nog nooit een jaar niet in opleiding geweest.(!)

Jonna deed bijvoorbeeld opleidingen tot rechter, intuïtief coach én healer. Martin deed opleidingen tot advocaat én yogadocent.

Martin kookt graag restaurantwaardige gerechten van eigen oogst.

Onze kinderen houden enorm van dansen. We brengen ze naar zo ongeveer iedere dansles die ze maar willen volgen.

We hebben twee koningspoedels die we heel grappig vinden.

We houden allebei van schrijven.

Jonna houdt erg van muziek. Ze zingt in een band en speelt piano (en ze trommelt graag op haar sjamanendrum :-)) Martin houdt ook veel van muziek maar misschien nog wel meer van kunst en esthetiek.