Retreats in de natuur

We verwelkomen je graag op onze mooie plek in de natuur. We creëerden verschillende retreats. Ook kun je een sessie bij ons combineren met een of meer overnachtingen. Je mag zo’n overnachting ook reserveren voor jou en je geliefde, je gezin of een goede vriend of vriendin.

We hebben een prachtige natuurlijke plek met een bruisende én verstillende energie. Het is een plek om los te laten, te gronden en energie op te doen. Je kunt de seizoenen hier zien en voelen.

Bij ons draait het om de wilde natuur. De natuur om je heen ervaren én in jezelf. Wat is jouw state of nature? Wie ben je als je loslaat en de weg volgt die je hart je wijst? Tegelijkertijd willen we je als je bij ons komt tot in de puntjes verzorgen. We willen dat je geniet van je verblijf hier en dat je het als luxe ervaart.

We houden van genoeg en goed gezond eten en drinken en van een goed bed. We houden van sfeer en comfort, van lekkere geuren en natuurlijke kleuren. We willen je graag in de watten leggen zodat je helemaal tot rust komt en je maximaal profiteert van wat de gezonde natuur je te bieden heeft.

Hieronder vind je onze retreats. Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen dus je vindt hier de komende tijd regelmatig iets nieuws.

Speciaal voor mannen is er De Wildeman met activiteiten in de natuur voor en door mannen. De Wildeman organiseert onder meer een maandelijkse Kickstart met een duik in natuurwater en er is een mannencirkel.

Blauwbloem.

De natuur weerspiegelt ons. Ontdek wat ze jou laat zien!