Pixure Perfect

Op het moment dat ik dit schrijf is het precies 4 jaar geleden dat wij samen met onze kinderen naar het platteland verhuisden om te leven en te werken in de natuur. Onze droom! In mijn reis als moeder en ondernemer heb ik verschillende keren het roer omgegooid.

De afgelopen jaren heb ik tientallen vrouwen geholpen het helemaal anders te gaan doen. Relaties re-scripten zoals ik dat noem. Alles veranderen. Rust creëren in huis en genieten van de tijd met elkaar.

Ervaar je moeheid en spanning thuis?

Voel je dat jullie naar het randje gaan? Is er nog genoeg om voor te gaan?

Staat jouw visie wel vooraan in je leven? Of stel je jouw inzichten en behoeften uit en volg je de goedbedoelde adviezen van anderen? Mijn ervaring is dat het dan een zoektocht blijft naar wat werkt voor jou en jouw gezin, als je dat blijft doen bedoel ik. Als je je niet laat leiden door jouw visie. Jouw PIXURE.

Probleem is onze likability. We hebben geleerd dat we in de eerste plaats leuk moeten zijn. Daarom passen we ons aan totdat we de vorm hebben die in de dagelijkse hectiek het langste meegaat. Barbamama’s noemde een vriendin van mij het laatst. Ik help vrouwen risico’s nemen. Hun likability van zich af te werpen en vanuit hún visie – hun PIXURE – hun relatie en het moederschap opnieuw vorm te geven. Je kunt je pas werkelijk met een ander verbinden als je je met jezelf verbonden voelt.

Wil je moeheid en stress eindelijk echt oplossen? Zie je jouw relatie potentieel stranden onder druk van de spanning thuis?

Hoe zou het voor je zijn als je geen compromissen meer hoefde te sluiten? Als jij de leiding nam en kreeg over wat jij ziet in jouw gezin? Dat ze naar je zouden luisteren. Dat ze je zouden volgen in wat je te vertellen hebt. Wat zou er dan gebeuren?

Dat vraagt ferme stappen. Meer zelfbewustzijn dan je ooit eerder had. Attitude! Opstaan voor jouw Perfect PIXURE. Be a Changemaker.

Ik gun je dat je leert hoe je de Changemaker in jezelf de ruimte geeft. Zodat je kan doen wat de bedoeling is voor jou en je kinderen. Zodat je de zooi bij jou thuis voor goed opruimt en je jezelf en je kinderen geeft waar ze recht op hebben.

PIXURE PERFECT – start 1 januari 2024

  • 6 Maanden. 9 Sessies elk met een ander thema waarin je de diepte ingaat op de mooiste en stilste plekken in de natuur. Daar verbindt jij je met jezelf en neem je focus op jouw VISIE, jouw PIXURE. Overnachten op ons mooie boerderij-erf van waar je zo de heide oploopt is mogelijk.
  • 9 Check-ins. Online inchecks via videoverbinding met Jonna om jou te helpen de stappen te zetten die je nodig hebt in jouw gezin.
  • Dagelijkse oefeningen en opdrachten om jouw PIXURE PERFECT realiteit te maken.
  • 1 op 1 mee de natuur in om te leren hoe je koers kunt houden op jouw visie.
  • Een journey waarin de natuur jou spiegelt en waarin jij oplost wat je tegenhoudt om jouw Perfect Pixure te bereiken zodat je jouw gezin de toekomst geeft die het verdient.
  • Leren hoe je het grootste verschil maakt bij jou thuis. Hoe je rust creëert.
  • Investering: € 2.100,-
  • BONUS: Toegang tot alle modules van mijn training De kracht van je Intuïtie.
  • BONUS: Een familieopstelling in de natuur

Heb je het gevoel dat PIXURE PERFECT voor jou is? Plan je kennismakingsgesprek hieronder om te ervaren of er een match is.

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Submit