Ouder-Kind Retreat

Drie dagen samen met je gezin op ons mooie erf in de natuur doorbrengen. Verblijf met je kind of met het hele gezin in het knusse huisje bij de paardenstal. Laat je ‘s morgens wekken door de vogels. Struin over de heide. Neem een duik in het bosmeer. Verwarm je bij een kampvuur. Ontmoet de dieren op onze boerderij.

Laat je meenemen in een natuurlijk ritme. Afgestemd op de natuur, op de seizoenen en de elementen. Zo kom je tot jezelf en tot elkaar.

Heb je een intense tijd achter de rug met elkaar? Weer verbinding voelen met je partner? Samen een nieuwe start maken? Of gewoon even helemaal tot rust komen?

Samen met Loving Nature – Opleidingsinstituut voor Natuurcoaching – ontwikkelden we een uniek programma voor ouders én hun kinderen. Daarin nemen we je mee naar Natuurlijk Ouderschap. Om tot elkaar te komen in de wonderschone natuur.

Vanaf ons natuurlijke boerderijerf bieden we je een verblijf aan met een goed bed en heerlijke maaltijden. Een retraite, maar dan één mét je kind!

We maakten een programma voor je van meditaties, coaching en workshops. Ook speciaal voor kinderen. Alle onderdelen zijn optioneel. Je kunt er ook voor kiezen om gewoon met elkaar te zijn. Het weldadige gevoel van een retreat, maar dan samen en in de prachtige Drentse natuur. Daar knap je van op met elkaar.

Je kunt jullie drie dagen reserveren door ons een mail te sturen. Of scroll naar beneden om een intake te plannen voor jouw gezin.

Het resultaat van Natuurlijk Ouderschap

Natuurlijk Ouderschap is een methode, een manier om als ouder je hart te volgen, naar je kind te luisteren én naar jezelf. De balans te bewaken tussen wat de buitenwereld van je verwacht en wat je voelt dat jij en je kind nodig hebben. Het is de natuur als ankerpunt gebruiken. Als bron van wijsheid en inspiratie, zoals men deed in oude natuurreligies zoals het sjamanisme.

Jonna Vernes

Met dit retreat geef je je gezin een onvergetelijke ervaring. Na afloop van het retreat nemen jullie nieuwe energie, een uitgerust gevoel én al je inzichten en ervaringen met Natuurlijk Ouderschap mee naar huis. Thuis krijgt het dagelijks leven opnieuw vorm met alles wat jullie beleefd en geleerd hebben.

Natuurlijk Ouderschap levert je rust en bergen nieuwe energie op. Tijdens het retreat maak je samen met je kind een nieuwe start. Door uit de hectiek te stappen, ervaren jullie een reset.

De programma-onderdelen helpen je reflecteren op jullie dagelijkse routines zodat je die als dat nodig is kunt herzien. Het retreat is hét moment om het te hebben over meer of minder werken, kinderopvang, schoolkeuzes en opvoeding.

Het retreat is daarom in het bijzonder geschikt voor hoogbegaafde of hooggevoelige kinderen en hun ouders. We weten uit ervaring hoe lastig het kan zijn!

Want met je hooggevoelige of hoogbegaafde kind kan het – zacht uitgedrukt – pittig zijn om school en werk te combineren. De dagelijkse hectiek vraagt veel en je staat soms voor lastige keuzes. Herkenbaar? Dan is het Ouder-Kind Retreat iets voor jou!


Wat je wilt weten:

Meer over het programma van het Ouder-Kind Retreat lees je hier.

Voor dit driedaagse retreat betaal je € 290,- per persoon. Deze prijs is ALL-INCLUSIVE en dus onder meer inclusief:

  • Twee overnachtingen in ons sfeervolle appartement
  • individuele deelname aan onze activiteiten en workshops;
  • Diner op de eerste dag;
  • Ontbijt, lunch en diner op de tweede dag;
  • Ontbijt en lunch op de laatste dag.

Het weekend is compleet verzorgd zodat je écht helemaal tot rust komt. Wij willen jullie in de watten leggen.


Aanmelden?

Om er zeker van te zijn dat wij je geven wat jij nodig hebt, begint jouw aanmelding met een intake die je hieronder kunt plannen.

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Submit

Programma Ouder-Kind Retreat

Het retreat staat helemaal in het teken van natuur. Jij en je gezin dompelen je onder in de prachtige omgeving van Dwingeloo. Jullie gaan het bos in, de heide op, kampvuur maken en lekker & goed eten. De kinderen mogen helpen met het verzorgen van onze dieren. Er zijn geiten, kippen, pony’s en een varken.

Er is een ochtendduik voor ouders in het vlakbij gelegen bosmeer met lichaamswerk (yoga en qi gong) en stilte. We doen een vuurritueel met het hele gezin. Voor de kinderen is er het Krachtdierenspel, een sessie waarbij de kinderen hun eigenschappen en talenten weerspiegeld zien.

Je kunt iedere dag meedoen met een ontspannende meditatie. Er is ook een meditatie voor de kinderen.

Er zijn 1-op-1-sessies voor jou als ouder waarin je leert hoe je Natuurlijk Ouderschap voor jouw gezin kunt laten werken.

Terwijl jouw kinderen lekker bezig zijn op ons erf kun je zelf even relaxen met een kop thee in onze mooie tuin en komen jij en je partner eindelijk toe aan dat goede gesprek dat jullie al zo lang willen voeren.

Alle activiteiten zijn optioneel. Jullie kunnen ook lekker de ruimte nemen om jullie eigen dingen te doen.

Verblijf & kosten

Tijdens je verblijf mag je overnachten in ons sfeervolle appartement bij de paardenstal.

Overnacht je liever op een kampeerplaats op ons terrein, dan ontvang je 15% korting op de totaalprijs.

Voor dit unieke retreat betaal je € 290,- per persoon ex btw.

Dat is inclusief lekker & verantwoord eten en drinken.

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Submit

Blauwbloem.

De natuur weerspiegelt ons. Ontdek wat ze jou laat zien!