Ons werk

We helpen je je diep met jezelf verbinden. Middenin de kracht van de natuur.

We ontwikkelden programma’s – online en “live” in de natuur. We werken op ons natuurlijke boerderijerf, in de inheemse bloemenweides tussen de vlinders en de bijen, in de geitenweide of in de omliggende landerijen. Van hieruit lopen we zo de heide op. Je kunt bij ons terecht voor trainingen en individuele coaching. Voor sessies en retreats. Overnachten op onze mooie plek is mogelijk in ons knusse appartement.

Omdat ons terrein grenst aan beschermd natuurgebied vind je hier nog echte stilte. Hier kun je zo maar inheemse wilde dieren en vogels tegenkomen. Zoals uilen, reeën en kraanvogels. Ons terrein is een krachtplek met een bijzondere energie om bij op te laden.

Wil je een natuurcoachsessie volgen op ons uitgestrekte terrein of op de heide? Boek je intake onderaan deze pagina.

Voor een programma speciaal voor mannen ga je naar De Wildeman. De Wildeman geeft koudwatertraining, yoga, mannencirkels en een sportieve kickstart-je-maand met een duik in het Blauwe meer.

We gunnen je dat je vandaag al een begin maakt met het leven van je rijkste leven. Een leven in verbinding met jezelf en de natuur. Een leven waarin je doet wat jij het liefste doet en waarin je krachtig en vol zelfvertrouwen aan je dag begint. We dagen je uit vandaag al te beginnen en een keuze te maken. Voor jezelf.

Boek je intakegesprek hieronder om te ervaren of je bij ons aan het goede adres bent voor échte veranderingen in jouw leven.

Bij ons geen stappenplannen, voedingsschema’s of tips die je zouden helpen “anders denken”. Maar wezenlijke veranderingen. Omdat het over JOU gaat. Over wie JIJ ten diepste bent. Door daar licht op te schijnen, laten we je van binnenuit groeien. Als jij er klaar voor bent, ben je welkom! Gaan we samen de natuur in!

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Submit