Inner Voice

Maak van je Inner Voice je Outer Mission!

“Als voormalig advocaat, Mindful Lawyer en Lifecoach help ik vrouwen energieproblemen oplossen door zich helder uit te spreken over hun visie en voorwaarden zodat ze hun zielsverlangens omzetten in realiteit .”

Jonna Vernes

Als kind creëerde ik middenin een zware tijd mijn eigen zelfhulpprogramma. Perfect door imperfectie heette het. Zo leerde ik mezelf om te omarmen wie ik was ook al kon ik niet voldoen aan wat mijn omgeving eiste. Ik schreef het programma vanuit mijn intuïtie en zonder dat ik me daar bewust van was, was dit mijn eerste trainingsprogramma gebaseerd op affirmeren en de kracht van energie.

Achteraf was dit een belangrijke tijd waarin ik me bewust werd van hoe krachtig we echt van binnenuit kunnen zijn. Hoe we werkelijk in staat zijn meer energie voor onszelf vrij te maken en een nieuwe realiteit te creëren. Hoe we kunnen waarmaken waar we zo naar verlangen, ook al wordt ons verteld dat het allemaal niet kan. En hoe belangrijk het is om wat je van binnenuit weet nooit los te laten. De depressie waar ik op dat moment in zat, is nooit meer teruggekomen.

Heb ik al mijn dromen gerealiseerd? Dat nog niet. Maar met alles wat ik in mijn leven bereikt heb, ben ik hard op weg. Voel ik me zielsgelukkig.

Het is deze verbinding met intuïtie en innerlijke kracht die ik in Inner Voice met vrouwen deel.

De meeste vrouwen zijn grote doorzetters. Ze vervullen 100-en-1 rollen, zien zichzelf iedere dag van school naar werk en weer terug rennen en zijn in zoveel opzichten onmisbare schakels. Velen van hen verzetten jarenlang iedere dag bergen werk zonder dat ze toekomen aan wat ze echt gelukkig maakt.

In het begin kan de hectische combinatie van werken en de zorg voor je kinderen veel voldoening geven, maar op de lange termijn voelen veel vrouwen zich gestrest. Ze slapen structureel te weinig en werken zich door hun reserves heen. Zoveel vrouwen lopen rond met burnoutklachten of doen “vanwege de komst van kinderen” een stap terug doen in hun carrière.

Oververmoeidheid leidt tot overgevoeligheden in je gezin. Je hebt “lastige” kinderen en een nóg lastigere partner. 😉 Je ervaart gedoe. Of teleurstelling in je relatie. Niet aan jezelf toekomen. Voelen dat je partner je niet helemaal ziet. Dat jullie vonk weg is. Je afvragen: Is dit alles?

Klinkt misschien gek maar hier ligt een maatschappelijke ongelijkheid onder. Vrouwen die gemiddeld gezien minder verdienen dan mannen, minder kans hebben op een “topfunctie” en meer betalen voor producten speciaal voor vrouwen (pinktax). Een ongelijkheid die ons in het dagelijks leven we one by one kunnen veranderen door invloed te nemen op onze persoonlijke situatie.

Met Inner Voice help ik ambitieuze vrouwen vermoeidheid duurzaam oplossen en weer hoog in hun energie te komen. Zodat hun zielsverlangens gehoord worden en een nieuwe realiteit ontstaat.

Ik leer vrouwen luisteren naar hun Inner Voice. Van daaruit weet je namelijk precies wat je nodig hebt. Wat er nodig is voor je kinderen en in je relatie. Wat er nodig is voor heldere keuzes. Je gaat naar jezelf luisteren zoals je nog nooit gedaan hebt.

Ik begeleid je terwijl je die stappen zet waarmee je een liefdevol gelukkig leven bouwt zonder dagelijkse spanningen. Zonder schuldgevoel naar je kinderen. Zonder zorgen en gedoe.

Ik leer vrouwen hun leven vormgeven vanuit hun VISIE. Van daaruit gaan ze evenwicht ervaren tussen carriére en moederschap. Liefdevol grenzen stellen en leven naar hun eigen voorkeuren en idealen. Geen compromissen meer.

De vrouwen waarmee ik de afgelopen jaren heb gewerkt hadden stuk voor stuk een duidelijke visie op wat ze maar bezig hield. De meesten van ons is alleen geleerd die visie te onderdrukken, ze moesten wel. Een recept voor spanning en gedoe thuis, al dan niet gerelateerd aan trauma.

Daarom leer ik vrouwen zich vanuit hun Inner Voice uitspreken. Een helder geluid naar buiten brengen. Ik leer ze hoe ze zichzelf kunnen helen zodat hun relaties niet meer worden beheerst door trauma. Zodat ze hun leven vormgeven naar het beeld dat ze voor ogen hebben. Re-scripten noem ik dat.

Met dagelijkse oefeningen en bewustzijnsversterking doen ze steeds meer energie op en ervaren ze hoe ze ervoor zorgen dat ze energie overhouden gedurende de week.

Hoe ze hun grenzen herkennen en ze in het dagelijks leven liefdevol bewaken.

Programma

Inner Voice is een programma van 6 maanden waarin ik je meeneem naar een hele nieuwe standaard voor jou en je gezin. Zodat je iedere dag uitgerust opstaat en weer zin voelt in wat je te doen hebt. Zodat je weer romantiek beleeft in je relatie in plaats van ergernis.

Na Inner Voice voel jij geen twijfels meer over hoe jij je leven doorbrengt, met wie je je tijd spendeert en waarom.

Je voelt je weer verbonden met wat heel is in jou – in stead of with what’s broken.

In 6 modules neem ik je mee naar de geheimen van je energiesysteem en hoe je daarvoor zorgt. Naar hoe je blokkades in je systeem oplost. Naar hoe je concreet invloed neemt op jezelf en je omgeving.

Je stapt uit je alles-in-1-rol in je werk en gezin. Dagelijkse oefeningen en een tweewekelijkse online sessie met gelijkgestemden vormen de kern van de training. Op basis daarvan ga jij jezelf uitspreken, staan voor jouw voorwaarden en re-script jij je leven. Werk je niet alleen aan de relatie met je partner maar vooral aan de relatie met jezelf.

Je beleeft de magie van je INNER VOICE tijdens twee zinderende LIVE-dagen op de Drentse heide waarop je helemaal tot jezelf komt in de kracht van de natuur. Kom je van ver? Bespreek dan de mogelijkheid om te overnachten op ons natuurlijke boerderijerf!

Voor jou?

Ervaar je al een tijd lang gedoe in je relatie? Twijfel je of jullie het wel zo goed voor elkaar hebben samen?

Is iedere week een puzzel voor je en ga je van werk naar school naar de bank en weer terug?

Voel je je structureel moe of ben je zelfs de uitputting nabij?

Wil je eindelijk af van dat gevoel dat schuldgevoel naar je kinderen?

Omarm deze noodkreet van je ziel en GET ALIVE! Wat ik je gun is dat jij weer gaat voelen waar jij AAN van gaat. Waar jij echt naar verlangt en hoe je van die verlangens je nieuwe realiteit maakt. Het is echt makkelijker dan je denkt om van je INNER VOICE je OUTER MISSION te maken! Als je voelt dat dit het moment is voor jou, registreer jezelf dan op de wachtlijst voor INNER VOICE en start op 21 maart 2023.

Liever later starten? Op 21 september 2023 start er een nieuwe groep.

Investering:

Deelname aan dit programma levert je op dat je drastisch nieuwe keuzes maakt en een nieuwe versie van jezelf ontmoet (of een oudere versie van jezelf terugvindt).

Dat je in contact komt en een dieperliggend deel van jezelf en dat nooit meer kwijtraakt, dat je daar voor altijd op blijft varen.

Deelname aan het programma kost € 1.700 euro exclusief BTW. Je deelname is inclusief:

  • Een tweewekelijkse online bijeenkomst
  • Dagelijkse oefeningen en geleide meditaties
  • Lessen in je mailbox die je voorbereid
  • Twee livedagen op onze locatie
  • Samenwerking met mij en een groep gelijkgestemden
Security Code:
security code
Please enter the security code:

Verstuur