Healing en retreats in de natuur

Voor wie wel een energieboost kan gebruiken, bieden we healings en retreats aan.

Retreats kun je alleen doen of met je partner, familie of goede vriend of vriendin. Jullie kunnen samen in ons gastenverblijf verblijven om even helemaal tot rust te komen. Je kunt bij ons ook terecht als je in je eigen caravan, camper of tent wilt verblijven. Onze locatie biedt ruimte aan Ouder-kindretreats en De Wildeman Retreats. Soms maken we retreats ook speciaal op maat. Er is altijd een basic verblijf mogelijk van één of meer nachten bij ons. Dat verblijf kun je aanvullen met onze meditaties of sessies.

Verder geven we energiehealings op onze krachtplaats. De sterke energie op onze plek is op zichzelf al voedend. De energie van onze dieren helpt daar ook aan mee.

Als je bij ons bent, ben je daarom van harte welkom om ons te helpen met het verzorgen van de dieren of het werken in de tuin.

Healing helpt je je eigen energie weer goed te laten stromen. Het verbetert je weerstand en werkt ontspannend. Healing stimuleert je eigen herstellend vermogen. Na afloop van een healing ontvang je altijd een bericht over wat we in jouw energiesysteem tegenkwamen en hoe we daarmee gewerkt hebben of waar je zelf mee aan de slag kunt om jezelf te ondersteunen.

Healing kan ook online of op afstand.

Wil je je aanmelden voor een healingsessie, stuur dan een berichtje naar jonna@blauwbloem.nl en we nemen contact met je op.

Een healing kost 90,- euro exclusief BTW.