Healing Lights

De eerste editie van Healing Lights was een groot succes! Wat een geweldige reacties ontvingen we op ons online festival! Daarom doen we het op 20 maart 2023 om 20.00 uur nog eens!

Healing Lights. Het internationale Healing Festival.

Healers uit binnen- en buitenland komen samen om een unieke energiehealing te geven aan een grote groep mensen. Een magische ontmoeting! Die jij kunt bijwonen vanaf de bank in je woonkamer terwijl je de healing ontvangt en het healerscollectief daarbij online kunt volgen.

We waren met tientallen mensen samen tijdens de eerste editie van dit festival. Met zóveel mensen samenkomen geeft de healing een extra dimensie en een bijzondere kracht.

Wat we op deze avond doen? Het collectief neemt je mee op een energetische reis naar een helende energieveld waar ze je verbinden met de kracht ervan. Hier kun je stress loslaten, ontspannen en opladen. Nieuwe ruimte voelen om te doen wat jij het beste kunt en te zijn wie jij echt bent.

Het bijzondere van het event is dat je de healers via een LIVE-verbinding kan volgen én aan het werk kan zien.

Na afloop van het event ontvang je een persoonlijk bericht van de healers. Een verslag van wat er tijdens de healing gebeurde en wat de healers onderweg zagen en tegenkwamen.

De eerste editie was een groot succes. Omdat we overspoeld zijn met enthousiaste reacties is er op 20 maart 2023 om 20.00 uur een nieuwe editie van Healing Lights.

Wil je erbij zijn? Reserveer dan gauw je ticket!

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Verstuur

Het verhaal achter HEALING LIGHTS

Dit collectief van healers begon haar samenwerking jaren geleden. We ontmoetten elkaar bij Loving Nature – Instituut voor Natuurcoaching. Sinds de eerste healings in deze samenwerking heeft het collectief al veel bijzonders meegemaakt en zijn de meest krachtige en indrukwekkende energiehealings gegeven. Thema’s zijn bijvoorbeeld geweest: je eigen stem vinden, meer zelfvertrouwen voelen, het helen van het innerlijk kind. De healers in dit collectief delen hun grote liefde voor mens en natuur.

Iedere healer werkt vanuit zijn eigen bijzondere talent en inbreng. Omdat de healings die we samen geven stuk voor stuk zo bijzonder en van een ongekende kracht zijn, ontstond de wens om deze powerhealings voor een grote groep mensen beschikbaar te maken. Zo ontstond Healing Lights!

Dit event wordt gemaakt in samenwerking met:

Loving nature

On your way

Jibaco

By Fenna