De kracht van je intuïtie

Meer energie overhouden. Je hart volgen in de keuzes die je maakt. Zeker weten wat je volgende stap moet zijn.

Meer bereiken. Rust voelen. Vertrouwen op jezelf en op jouw koers. Ook al gaan anderen een andere kant op. Dat is wat vanzelf ontstaat als je je intuïtie versterkt.

Verreweg de meeste problemen worden veroorzaakt doordat we te veel aandacht aan ons hoofd besteden en te weinig aan ons hart. Dit is waarom zoveel mensen zich zo moe voelen. Waarom vakantie op een gegeven moment niet meer helpt. Niet echt.

Daarom ontwikkelde ik deze training: om je de kracht van je intuïtie weer te laten ervaren. Ieder seizoen leid ik een groep bewuste sensitieve vrouwen naar de kracht van hun intuïtie.

Een groep scherpe, intense waarnemers die anderen goed aanvoelen. Sommigen altijd al nieuwsgierig naar hun intuïtie, anderen er juist van overtuigd dat ze er geen bijzonder talent voor hebben. Vrouwen die ervaren dat ze snel door hun energie heen kunnen raken. Die bepaalde gesprekken of social events als intens ervaren. Die veel tegelijkertijd voelen. Dat misschien zijn gaan zien als hun kwetsbaarheid.

In deze training laat ik je ervaren dat het juist je kracht is. En hoe je deze kracht kunt gaan inzetten. Zodat jij jouw talent tot ontwikkeling brengt. Zodat je kunt gaan doen waar je goed in bent!

Je vermoeidheid oplossen? Train je intuïtie als een spier! Verbind je met je hart. Je gaat rust ervaren als je je hart volgt en daarop durft te vertrouwen. Als je jouw innerlijke stem versterkt. Dat je weet waar dat vertrouwen vandaan komt en hoe dat voor jou werkt. Dat je weet wat jij moet doen om hoogenergiek te worden of te blijven. Ik daag je uit een deepdive te nemen in de kracht van je intuïtie!

Voor we samen aan de slag gaan, wil ik dat we allebei zeker weten dat deze training jou daadwerkelijk verder helpt. Dat je op je plek bent in deze training. Boek je intakegesprek daarom hieronder.

Wat ontvang je als je meedoet?

  • Een traject van ongeveer 4 maanden in een groep van maximaal 8 gelijkgestemden.
  • 7 Lessen met inspirerende oefeningen en opdrachten waarmee jij iedere dag zelf aan de slag gaat en waarmee je helder krijgt hoe jouw intuïtie werkt.
  • Een tweewekelijkse online bijeenkomst met de groep. Tijdens een les van anderhalf uur neem je een deepdive in jouw intuïtie.
  • 10 Geleide meditaties waarmee je dieper gaat, die jouw zelfhelend vermogen activeren en waarmee je jouw intuïtie onderzoekt en waarmee je grenzen verlegt.

Vermoeidheid blijvend oplossen door mee te doen? Meld je hieronder aan voor het intakegesprek om te ontdekken of het iets voor jou is.

Investering: € 440,- exclusief BTW.

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Submit