Blauwbloem Lifesessions

Al kort na de start van Blauwbloem ontstond een bijzonder soort sessies: Blauwbloem Lifesessions. Een unieke combinatie van natuurcoaching en retraite, energiehealing en -reading in de Drentse natuur. Sessies in het bos en op de heide die lifechanging bleken voor degenen die eraan deelnamen. De natuur heeft een boodschap voor je. Jonna helpt je haar verstaan.

Tijdens een blauwbloemsessie werkt de natuur als spiegel. De natuur vormt het decor van je leven. Je zult zien hoe verrassend concreet dat werkt. Wees niet verbaasd als het weer plotseling omslaat bij een grote doorbraak. Ook dieren spelen vaak een rol.

Tijdens een Blauwbloem Lifesession ontdek je wat je volgende stappen zijn om dingen op te lossen en je leven werkelijk naar een hoger plan te tillen. Blauwbloem Lifesessions zijn er voor je als je in een belangrijke fase zit, als je lastige beslissingen te nemen hebt, als je vastloopt in je relatie of je werk of je leven over een andere boeg wilt gooien.

Lifesessions gaan terug naar de oorsprong van waar je tegenaan loopt. Je maakt contact met de kern van wat jou op dit moment tegenhoudt. Je verbindt je met je ziel.

De natuur als spiegel. Beweging en rituelen als vorm. Transformatie als uitkomst.

In ongeveer drie uur neemt Jonna je mee op ontdekkingstocht dwars door de Drentse natuur. Tijdens zo’n sessie neem je een deepdive in je binnenwereld. Je schudt dingen op die vast leken te zitten. Je bevrijdt jezelf, laat los en heelt. Je laadt je op met frisse energie.

Tijdens Lifesessions werken we vaak met de energie van het innerlijk kind, met meditatieve oefeningen met opstellingen. De sessie ontvouwt zich vanuit jouw levensverhaal.

Na een Lifesession zet jij eindelijk die ene stap of je neemt die beslissing die je al zo lang voor je uitschuift. Misschien maak je wel een U-turn in je leven. Je voelt meer dan ooit wie je écht bent en kiest een nieuwe vorm voor hoe je daar ruimte aan geeft.

Of deze sessie werkelijk lifechanging wordt voor je hangt natuurlijk helemaal af van jezelf, maar als jij bij ons op je plek bent, staat er magie op het programma! We vinden het belangrijk van te voren te checken of een Lifesession iets voor jou is. Plan je gratis intakegesprek hieronder om te ontdekken of er een match is.

Prijs van een Lifesession: € 220,- exclusief BTW.

Kom je van ver? Dan boek je er een overnachting bij in ons gastenverblijf. Lees er hieronder meer over.

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Submit

Overnachten

Kom je van ver? Blijf dan overnachten in ons sfeervolle appartement. Op die manier maak je er een mini-retreat van voor jezelf. De volgende dag breng je door in de prachtige omgeving van Dwingeloo.

We vragen daar € 100,- per nacht voor. Dat is inclusief een goed, zoveel mogelijk lokaal en biologisch ontbijt.

Ons appartement beschikt over twee slaapkamers. Je kunt jouw overnachting eventueel aanvullen met een reservering voor je geliefde, je kinderen of een goede vriend of vriendin. Op die manier combineer je jouw persoonlijke ontwikkeling met een aantal onvergetelijke dagen voor jullie samen.