Blauwbloemsessies

Alles in de natuur vindt steeds opnieuw balans. Je met de natuur verbinden is je met jezelf verbinden. Natuurlijker leven. Naar je eigen ritme.

In de natuur vind je superpowers. Niet voor niets trekken mensen de natuur in om te ontspannen. Je kunt er bakken nieuwe energie vinden. Dat is een oeroud principe. Wij creëerden Blauwbloemsessies om dit met je te delen.

We bieden losse Blauwbloemsessies en trajecten. Daarin werken we samen naar een door jou gekozen doel. We werken met de kracht van intuïtie. We staan voor gegronde spiritualiteit.

De natuur is altijd onze setting en methode. Lees hieronder meer over wat we voor jou kunnen doen.

Iets voor jou?

We werken met bewuste ouders en bewuste ondernemers. Met ondernemende types die veel uit het leven willen halen omdat ze voelen dat er veel in hen zit. Met mannen en vrouwen die ernaar verlangen méér energie over te houden aan het einde van de week. Die meer creativiteit zoeken in hun werk en leven.

Blauwbloemsessies zijn iets voor jou als je:

💙Je bedrijf wilt laten groeien vanuit de kracht van je intuïtie. Als je de flow van je bedrijf wilt leren volgen en opbouwen voor nog meer resultaat.

💙Als je van je werk je droombaan wilt maken waarin je mega-waardering voelt voor wie je bent en wat je komt brengen.

💙Gedoe thuis wilt oplossen. Bijvoorbeeld omdat jij en je partner stress hebben. Bijvoorbeeld omdat het ouderschap van je gevoelige of hoogbegaafde kind veel van je vraagt.

💙 Als het even wat minder gaat in je relatie. We weten hoe lastig het kan zijn om elkaar niet uit het oog te verliezen. Jullie zijn welkom als koppel én als individu. Je kunt sessies bij ons combineren met een overnachting in ons gastenverblijf.

Lijkt het je fijn om een coachsessie bij ons te volgen? Wij kijken altijd eerst samen met jou of er een match is. Of wij degenen zijn die jou het beste kunnen helpen. Boek hieronder jouw gratis kennismaking met ons.

Of scroll verder naar beneden om meer te lezen over onze locatie.

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Submit

Locatie

Sessies vinden plaats op ons boerderijerf of in een van de omliggende natuurgebieden in de omgeving van Dwingeloo in Drenthe. Hier vind je nog echte stilte en kun je urenlang struinen.

De foto’s op onze website zijn gemaakt in de omgeving waar we zo graag werken dus kijk gerust rond voor een indruk van de prachtige setting van onze sessies.

Je kunt op onze locatie ook overnachten. We hebben een comfortabel appartement met twee slaapkamers. Combineer een sessie bij ons met een overnachting voor een ultieme belevenis. Bijvoorbeeld om te relaxen, te schrijven of aan een nieuw project te werken.

Je kunt een overnachting met ontbijt ook bijboeken voor je partner, kinderen of een goede vriend of vriendin. Zo maken jullie er samen iets bijzonders van.

Lees hier meer over overnachten op onze stille plek.

Als je met ons meegaat hoef je geen kilometers te lopen. Wel is het fijn als je comfortabele schoenen aantrekt en kleding die warm genoeg is om langere tijd achter elkaar buiten te zijn. Bij extreem weer gebruiken we onze binnenruimte.

Je kunt een coachsessie combineren met een overnachting bij ons. Op die manier maak je van je sessie bij ons een retreat! Zo kun je maximaal opladen en genieten op onze mooie plek. Lees er hier meer over.

Wat je verder nog over ons wilt weten

Martin is yogainstructeur en coach bij De Wildeman. Naast zijn werk als jurist volgde hij jarenlang trainingen op het gebied van persoonlijk leiderschap en intuïtie.

Jonna is opgeleid tot intuïtief coach en healer. Als docent aan de hogeschool leerde ze dat werkelijke groei van binnenuit ontstaat. Jonna ziet helder wat zich onder de oppervlakte afspeelt en vertaalt dat naar concrete inzichten, tips & tricks.

En waar we voor staan

Wij werken met de kracht van de natuur omdat we ervan overtuigd zijn dat deze kracht ons leidt naar een rijk(er) leven – materieel én immaterieel. De kracht van de natuur brengt je rechtstreeks naar je intuïtie. En intuïtie is de belangrijkste voorwaarde voor gelukkig leven – wij noemen dat rijk.

Wil je groeien als mens – als partner, ouder of in je werk – versterk dan je intuïtie. Je intuïtie – je bewustzijn – kun je trainen als een spier. Je versterkt je intuïtie onder door te verstillen en je aandacht te trainen. Daar helpen we je mee met onze meditaties en technieken. De natuur is daar de perfecte plek voor.

Natuurcoaching brengt je naar je intuïtie. Daarom is natuurcoaching de kern van wat wij doen. Hoe dat werkt? De natuur is een spiegel voor wat er in jou leeft. Ze weerspiegelt je binnenwereld. Ze kan je laten zien wie je bent, waar je staat, wat je volgende stap is. De natuur is met haar seizoenen, creatiekracht en evenwicht een bron van wijsheid.

In de natuur zijn geeft je levenskracht, net zoals bij bosbaden (shinrin yoku). De natuur werkt als een rustpunt om helemaal in het NU aan te komen (mindfulness). Verder werken we tijdens sessies graag met (familie)opstellingen en bijvoorbeeld Voice Dialogue en coachen we graag met onze paarden.

Blauwbloemsessies laten je zien wat jouw volgende stap gaat zijn, bijvoorbeeld in je werk of in je relatie. Hoe je bij jezelf blijft, hoe je jouw levenspad bewandelt, je hart volgt en jouw missie verwerkelijkt.

Kosten

Een losse Blauwbloemsessie kost € 150,- exclusief BTW. Boek je een coachtraject van 3 sessies of meer, dan ontvang je korting van 10% op het totaalbedrag.

Een Blauwbloem Lifesession kost € 290,- exclusief BTW.

We kijken altijd eerst samen of wij degenen zijn die jou echt verder kunnen helpen. Maak daarvoor een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Submit

Overnachten

Kom je van ver? Het is mogelijk te overnachten in ons fijne appartement. Vanuit de slaapkamers kijk je uit over de velden. Zo wordt jouw tijd bij ons een meerdaags retreat of vakantie!

Ons appartement beschikt over twee fijne slaapkamers. Je kunt jouw overnachting daarom ook boeken samen met je partner, je kinderen of een goede vriend of vriendin. Zo deel je jouw herinneringen aan je fijne tijd hier.

Op dit moment kost een overnachting bij ons € 110,- per persoon per nacht. Dat is inclusief een uitgebreid vers ontbijt met lekker & verantwoord eten en drinken – zoveel mogelijk biologisch en van eigen oogst.

Met je camper, caravan of tent hier blijven slapen kan ook. Voor zo’n plek op ons erf rekenen we € 20,- per nacht. Een goed ontbijt kun je bijboeken voor € 15,- per persoon.

Blauwbloem Lifesessions

Er zijn ook Blauwbloem Lifesessions. In ongeveer 3 uur neemt Jonna je mee de natuur in voor een levensveranderende bijeenkomst. Deze unieke sessie is een combinatie van natuurcoaching en -wijsheid, retraite, healing en reading.

Of deze sessie werkelijk lifechanging wordt voor je, hangt natuurlijk helemaal af van jezelf. Als jij bij ons op je plek bent, staat er zeker weten magie op het programma! Om erachter te komen of je bij ons op je plek bent, maken we eerst een afspraak voor een intake.

Stuur ons een bericht op blauwbloem@blauwbloem.nl.